Om du är intresserad av detta foto, så kontakta gärna mig!
Natur- och landskapsfotograf

Hej, mitt namn är Michael Estwik

Jag bor, tillsammans med min fru och våra döttrar, mitt i Höga Kusten med närhet till berg, hav, skog och sjöar. Jag jobbar som systemutvecklare, och på fritiden ägnar jag en stor del till fotograferingen.

Det blir tidiga mornar innan familjen vaknar eller sent när barnen sover. Jag är en friluftsmänniska, vilket min fru också är och vi båda trivs att vara ute i naturen och alla gånger följer kameran med.

Mina övriga intressen är programmering, djur, natur och det mesta vad det gäller att vara kreativ.

Jag började fotografera när jag var åtta år gammal (1994) när jag fick min första kamera – Kodak Pocket Camera.
Men det var inte förrän 2009 som jag började fotografera mera när jag och min fru införskaffade vår första systemkamera och några år senare uppgraderade vi till en Canon EOS 7D.

År 2014 bestämde jag mig för att satsa på fotograferingen och sen maj 2015 har jag gjort det stegvis.  I slutet av sommaren 2016 gjorde jag den efterlängtade uppgraderingen till Canon EOS 7D Mark II.

Jag fotograferar främst natur och landskap, men jag har också en egen studio för porträtt- och produktfotografering. Det händer att jag testar andra saker och däribland tillhör bilsport.

Så var kommer WhiterockerArt in i bilden?

Det är en lång historia, men för att göra den kort så lyssnade jag på black metal på gymnasiet och kallade mig för en vit svartrockare på grund av att jag hellre gick i vitt än i svart. Därav Whiterocker.

Jag köpte domännamnet WhiterockerArt år 2010 och då höll jag mestadels på med 3D och att skissa. På den tiden var det en bra idé. Även om fotografering är en viss konstform så hade ett annat domän kanske varit bättre, men vanan och latheten har gjort att WhiterockerArt finns kvar än idag.